Strafrecht Strafrecht

Strafrecht

De strafzaken binnen kantoor worden behandeld door mr. J.F.C. Schnitzler. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), een specialistenvereniging . Als zodanig verleent hij rechtsbijstand aan aangehouden verdachten op het politiebureau en aan verdachten die voor de rechter moeten verschijnen. Dat kunnen strafzaken zijn voor de (economische) politierechter of de meervoudige kamer van de rechtbank, het gerechtshof of in – cassatie – voor de Hoge Raad. Ook wordt rechtsbijstand verleend indien uw rijbewijs of andere zaken in beslag zijn genomen.

Mr. Schnitzler heeft in de afgelopen 25 jaar een zeer ruime kennis, kunde en ervaring opgebouwd en verleende bijstand in een aantal geruchtmakende strafzaken. Een goede en vertrouwelijke relatie met zijn cliënten stelt hij voorop. Binnen een dergelijke relatie bestaat voldoende ruimte om in nauwe samenspraak met u als cliënt de strategie te bepalen, waarbij mr. Schnitzler overigens wel de leiding heeft bij de aanpak van de zaak.

Ook kunt u in het voorkomende geval voor advies – in de meest brede zin – bij mr. Schnitzler terecht, of als slachtoffer van een strafbaar feit.

Terug naar het overzicht

Dijk 36, Eersel | Postbus 171 | 5520 AD Eersel | T. 0497-515112 | F. 0497-515912 | E-mail: info@schaekenschnitzler.nl

Header